Nova spletna stran

V društvu Palias že dolgo na različne načine podpiramo delo mobilne paliativne enote splošne bolnišnice Jesenice in razvoj paliativne oskrbe v Gorenjski regiji.

V zadnjem času opažamo naraščajoče potrebe tako na področju konkretne skrbi za bolnike s paliativno boleznijo in njihove svojce, kot na področju izobraževanja strokovnjakov, ki se pri svojem delu s temi bolniki srečujejo ter tudi ozaveščanja skupnosti.

Vsled teh opažanj, izkušenj, ki smo jih v preteklih letih že pridobili in iskrene želje, da bi področje paliativne oskrbe razvijali in naredili dostopno za ljudi iz naše regije in širše smo se odločili, da ustvarimo tudi svoj prostor na svetovnem spletu.

S spletno stranjo želimo predstaviti naše delo ter uporabne informacije za bolnike in strokovnjake. Predstaviti želimo usmerjena izobraževanja za različne ciljne skupine, ki jih bomo organizirali v sodelovanju z različnimi partnerji. Toplo pa želimo tudi povabiti posameznike dobre volje in podjetja ter organizacije, da podprete naše delo in predvsem paliativno oskrbo bolnikov v Gorenjski regiji z vašo donacijo.

Veseli bomo vaših predlogov in komentarjev glede vsebin na spletni strani in našega dela.

Vse dobro!

Naslednji prispevek
Pogovori o paliativni oskrbi v Tržiču